Novosti header module

Dana 9. veljače su studenti i nastavnici Studija politehnike, u organizaciji Akademskog politehničkog društva APOLD, posjetili i uz stručno vodstvo razgledali pogon hidroelektrane HE Rijeka, HEP Proizvodnja.

Dana 1. veljače 2018. Studij politehnike Sveučilišta u Rijeci i Prirodoslovno-matematički fakultet u Splitu, Odjel za politehniku sklopili su sporazum o znanstveno-nastavnoj i stručnoj suradnji na STEM području. Riječ je o srodnom studiju koji se održava unutar Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Splitu.

 

 

Od ponedjeljka 11. prosinca 2017. Studentska služba ima novo radno vrijeme za redovite studente:

PONEDJELJAK, UTORAK, ČETVRTAK i PETAK  11,00 - 13.00 sati

SRIJEDA 13,00 - 15,00 SATI

Dr.sc. Damir Purković je dana 30.11.2017. održao nastupno predavanje pred studentima diplomskog studija Politehnike informatike, povjerenstvom i profesorima Filozofskog fakulteta, Tehničkog fakulteta i našeg studija.

Nastupno predavanje Damir Purković

Našim studentima preddiplomskog studija:

  • Grgurić Mateu,
  • Dakić Egonu i
  • Katalinić Juraju

čestiitke na ostvarenom pravu na STEM stipendije Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske.

Nastupno predavanje Mateja Šnajdar Musa

Nastupno predavanje Mateja Šnajdar Musa

Sveučilište u Rijeci najavljuje

NASTUPNO PREDAVANJE

koje će održati pristupnik

dr. sc. Damir Purković, prof.

za izbor u znanstveno-nastavno zvanje docenta.

Sveučilište u Rijeci najavljuje

NASTUPNO PREDAVANJE

koje će održati pristupnica

dr. sc. Mateja Šnajdar Musa

za izbor u znanstveno-nastavno zvanje docentice.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja od akademske godine 2017./2018. dodjeljuje državne stipendije u STEM područjima znanosti. Već su upućeni prvi e-mailovi onim studentima koje je Ministarstvo identificiralo kao redovite studente na studijskim programima u STEM područjima znanosti.

Studenti su dužni ovdje provjeriti jesu li primili upućene e-mailove i provjeriti ispravnost svojih podataka o broju ECTS bodova i prosjeku ocjena, odnosno rezultatu državne mature. VAŽNO: ustanovljeno je da nekolicina studenata nema upisan e-mail u AAI sustavu. Ti studenti nisu primili e-mail za provjeru podataka, ali podatke mogu provjeriti na istoj poveznici naknadno nakon otvaranja Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. na matičnoj ustanovi.

Studenti nemaju razloga za zabrinutost ukoliko nisu primili e-mail s uputama za provjeru podataka, budući da oni i dalje konkuriraju za STEM stipendiju.

Danom početka primjene nove Uredbe o gospodarenju komunalnim otpadom u prostore Odsjeka za politehniku su postavljeni otpadnici za odvojeno prikupljanje. Odvajanje otpada odnosno resursa predstavlja važan korak prema kružnom gospodarstvu.

Posjet Memorijalnom centru Nikola Tesla i Hdroelektrani Vinodol

Posjet Memorijalnom centru