Novosti header module

12.02. održan je radni sastanak naših djelatnika s delegacijom Fakulteta tehničkih nauka u Čačku u okviru projekta Osnaživanje kompetencija studenata - magistara - profesora tehnike i informatike za poduzetničko obrazovanje i podršku profesionalnom razvoju učenika. Delegaciju su činili prof. dr. sc. Dragana Bjekić, doc. dr. sc. Veljko Aleksić (voditelj projekta), doc. dr. sc. Milica Stojković i dr. sc. Biljana Djorić.

Predstavljen je aktualni ustroj i aktivnosti Studija politehnike te ustroj i posebnosti FTN-a u Čačku.

Vođen je razgovor o unaprjeđivanju dosadašnje suradnje: ugovor o razmjeni (Erasmus+), suradnja na konferenciji TIE, suradnja u izdavačkoj djelatnosti (Politehnika). 

Dogovorena je daljnja suradnja na razvoju e-kolegija, programima cjeloživotnog obrazovanja te razvoja poduzetničkih kompetencija studenata.

 

13.02. održan je radni sastanak delegacije s predstavnicima Odsjeka za pedagogiju i Odsjeka za psihologiju. Vođen je razgovor o posebnostima razvoja nastavničkih kompetencija u okviru CON-a. i mogućnosti daljnje suradnje. Sastanku su prisustvovali prof dr. sc. Anita Zovko, prof. dr. sc. Jasminka Zloković, doc. dr. sc. Barbara Rončević Zubković i doc. dr. sc. Rosanda Pahljina-Reinić.